• FESTUTSKOTT

    Festutskottet består av Festmästeriet, Underbar, Eventmästare och Tandem!

FESTMÄSTERIET

Vad är det roligaste man kan göra på stora fester och kalas förutom att gå dit som gäst? Jo, werka! Vi i Festmästeriet anordnar de största festerna på nationen och hos oss får Du hjälpa till att bygga dessa evenemang från grunden. Du får vara med i allt från dekoration och servering till att jobba i baren. Festmästeriets stora paradnummer är den årligen återkommande GA-balen, Nordens näst största årligt återkommande frackfest efter Nobelfesten. Hårt arbete och mycket tid ligger bakom denna tradition som gjort Göteborgs nation vida känd. Julfest på AF, Valborgsfirande med smokingmiddag, siste april och första majfirande är annat som ligger på Festmästeriets bord. Välkommen att werka med oss, vi lovar många skratt och oförglömliga kalas!

fm@goteborgsnation.com

<center>Ulrika Kjellström</center>

Ulrika Kjellström

Festmästare
<center>Philippa Köhler</center>

Philippa Köhler

Festmästare
<center>Clara Torstensson</center>

Clara Torstensson

Festmästare
<center>Edwin Andersson</center>

Edwin Andersson

Festmästare

UNDERBAR

Torsdagar udda veckor arrangerar vi Underbar. Kvällen bjuder på mat från en spännande à la carte meny och loungebar med den perfekta förfesten inför torsdagskvällen. Vi håller till i vår lokal XV, på Östra Mårtensgatan 15 . Det är det perfekta utskottet för dig som tycker om att laga mat samt för dig som tycker om att blanda svala drinkar. Du kommer under kvällen ha möjlighet att prova på många roliga och olika arbetsuppgifter. Det är även ett otroligt bra tillfälle att träffa nya vänner inom nationen. Tveka inte att komma in på Expen och skriv upp er på werkarlistan eller att kontakta våra Underbarförmän!

skybar@goteborgsnation.com

<center>Magnus Sjösten Holmblad</center>

Magnus Sjösten Holmblad

Underbartenders
<center>Carl Johan Flisberg</center>

Carl Johan Flisberg

Underbartenders
<center>Emil Netzell</center>

Emil Netzell

Underbartenders

EVENTMÄSTARIET

Vill ni boka sittning på någon av våra klubbar? På onsdagsklubben och Kajplats börjar sittningarna alltid klockan 19.00 (..) med en fördrink, som följs upp med en underbart god trerätters-meny. Självklart har också sittningsgästerna köföreträde till nattklubben senare på kvällen. Varje kuvert kostar 150 kr.

Är ni sugna på att anordna ett event när klubbarna inte har öppet är det något vi på nationen gärna hjälper er att fixa. En egen mindre sittning på Kajutan, en tentafest på Kajplats eller en after-school på innergården? Vilket evenemang det blir är upp till er!

För mer info och bokning kan ni höra av er till våra Eventkoordinatorer!

event@goteborgsnation.com

<center>Johanna Heidenberg</center>

Johanna Heidenberg

Eventkoordinator
<center>Wilma Holm</center>

Wilma Holm

Eventkoordinator

<center>Ebba Toft</center>

Ebba Toft

Eventmästare
<center>Brikenda Xhemajli</center>

Brikenda Xhemajli

Eventmästare
<center>Moa Ericsson Brandt</center>

Moa Ericsson Brandt

Eventmästare

TANDEM

Tandemstafetten är en av de mest kända traditionerna i Lunds studentliv. Evenemanget anordnas av Idrottskollegiet i Lund och i stafetten deltar över 1000 studenter på ca 20 olika bussar med en studentnation eller kår på varje buss. Göteborgs nation deltar självklart med ett sjukt taggat lag på en av de i särklass roligaste bussarna!

Tandemstafetten kan beskrivas som en 36 timmar lång upplevelse för livet; deltagarna kliver på sin
nations buss i Lund och åker upp till Göteborg för att där sätta sig på en tandemcykel och vända om ner mot Lund igen. Det hela är en oförglömlig resa och sägs vara det roligaste och mest originella man kan göra under sin studenttid i Lund. För den som inte åkt tandem tidigare kan det vara svårt att greppa hur häftig upplevelse det faktiskt är, för att fullt ut förstå gäller det helt enkelt att delta själv!

För mer info om hur du kan knipa en plast på Göteborgs nations buss, håll utkik på våra sociala medier!

tandem@goteborgsnation.com

<center>Noah Waldfogel</center>

Noah Waldfogel

Tandemgeneral
<center>Cassandra Förster</center>

Cassandra Förster

Tandemgeneral