• MATUTSKOTT

    Matutskottet består av Lunch, Brunch, Köksmästeriet, Bedas och Kajfé!

LUNCH

Varje vecka, måndag till fredag, serverar vi Lunds bästa nationslunch på toppen av Göteborgs nation med en fantastisk utsikt. Vi rekommenderar dig att komma upp till oss och njuta av god mat i en trevlig atmosfär. Vi ser även gärna att du hjälper oss att fortsätta skapa god mat. Att jobba på lunchen är ett utmärkt sätt att lära känna nya människor samtidigt som man har roligt. Det krävs inga tidigare erfarenheter av matlagning – bara ett genuint intresse.

Är detta något för dig så skriv upp dig på listan på Expen eller hör av dig till någon av lunchmästarna!

<center>Anna Lenninger Sundberg</center>

Anna Lenninger Sundberg

Lunchmästare
<center>Anna Hedberg</center>

Anna Hedberg

Lunchmästare
<center>Elin Andersson</center>

Elin Andersson

Lunchmästare
<center>Elvira	Ekvall</center>

Elvira Ekvall

Lunchmästare
<center>Emma Wiklund</center>

Emma Wiklund

Lunchmästare
<center>Emma Portar</center>

Emma Portar

Lunchmästare
<center>Emmy Nordin</center>

Emmy Nordin

Lunchmästare
<center>Lovisa Svensson</center>

Lovisa Svensson

Lunchmästare
<center>William Appelgren</center>

William Appelgren

Lunchmästare
<center>Matilda Linde</center>

Matilda Linde

Lunchmästare

BRUNCH

Välkommen till Lunds mysigaste brunch, snäppet bättre än frukost på sängen! Varje lördag bjuds du på en härlig, fantastisk brunch på Kajutan, med ljuvliga teman och utsökta bröd, bakverk och maträtter, allt hemmagjort med hjärtat givetvis. Brunchmästarna gör alltid sitt yttersta för att just du ska få en sådan underbar morgon som möjligt!

Det finns förstås även möjlighet att vara med och jobba i vårt utskott! Som werkare börjar du klockan åtta och får vara med och göra allt från att baka scones till att skapa vackra fruktfat. Naturligtvis njuter vi alla av godsakerna när vi är klara! Vill du hjälpa oss skapa den bästa brunchen i Lund? Välkommen att höra av dig till någon av Brunchmästarna!

<center>Amanda Gagné</center>

Amanda Gagné

Brunchmästare
<center>Julia Löfqvist</center>

Julia Löfqvist

Brunchmästare

KÖKSMÄSTERIET

Köksmästeriet är matutskottet som står för vår trerätters meny under samtliga Onsdagsklubben och Kajplats. Vi börjar tidig eftermiddag för att hinna laga mat för upp till 220 sittande. Vi arbetar genom kvällen fram till ca 22.00 för att sedan gå av och ha möjligheten att gå ut på kvällen. Werkarlaget består av en av de fyra Köksmästarna tillsammans med ca 5 jobbare.

Gillar du att laga mat och vill prova på att jobba med oss? Då borde du kontakta någon av Köksmästarna och se till att du får vara med i werkarlaget!

koksmasteriet@goteborgsnation.com

<center>Filippa Walldén</center>

Filippa Walldén

Köksmästare
<center>Hanna Södergren</center>

Hanna Södergren

Köksmästare
<center>Ulrika	Kjellström</center>

Ulrika Kjellström

Köksmästare
<center>Linn Blomström</center>

Linn Blomström

Köksmästare

BEDAS

Bedas står för Göteborgs Nations mysiga söndagsmiddag. Utskottet består av en Bedas som har hand om söndagsmiddagen varannan söndag. Till utskottet hör också alla ni som tycker det är trevligt att stå och snacka lite över matlagning, eller tycker det är kul att laga mat under händelselösa söndagseftermiddagar.

Vi börjar klockan fyra på eftermiddagen med att laga maten som består av huvudrätt och efterrätt. Vi brukar vanligtvis vara tre till fyra personer som jobbar ihop. Runt sex brukar vi sätta oss ner och avnjuta den goda maten tillsammans. Klockan halv sju kommer gästerna. Vanligtvis så kommer vi hem runt åtta, halv nio efter en trevlig eftermiddag.

Hjärtligt välkommen att engagera dig i Bedas!

<center>Niklas Wallström</center>

Niklas Wallström

Beda

KAJFÉ

Varje tisdag 16:00-19:00 öppnar vi upp Kajfé uppe på Kajutan, Lunds högst belägna restauranglokal med fantastisk utsikt över vår stad. Det bjuds på olika kaffedrycker, te, varm choklad och något gott att äta till. Här finns det möjlighet att plugga, spela spel eller bara hänga och ha en mysig tid.

Välkomna hit!

<center>Frida Rabe</center>

Frida Rabe

Kajfé
<center>Sanna Lundqvist</center>

Sanna Lundqvist

Kajfé