• ÖVRIGA UTSKOTT

    De övriga utskotten är Novischeriet, XV-förmannen, Näringsliv, GNV och Key Account Manager!

NOVISCHERIET

Novischeriet är nationens välkomstkommitté! Under novischperioden hittar du våra novischförmän på Expen där de tar emot dig med öppna armar! De hjälper dig att skriva in dig i nationen och svarar på alla de frågor du kan tänkas ha som ny i Lunds studentliv samtidigt som du bjuds på en härlig kopp kaffe. Du träffar även på dem under det stora hälsningsgillet på AF-Borgen och de är de som arrangerar den terminsenliga novischfesten.

Kom in på Expen och häng med oss! Alla är varmt välkomna, vare sig du är novisch eller gammal räv!

novischeriet@goteborgsnation.com

<center>Hampus Karlén-Jönsson</center>

Hampus Karlén-Jönsson

Novischförman
<center>Elias	Koch</center>

Elias Koch

Novischförman

<center>Vilma Björsne</center>

Vilma Björsne

Novischförman

XV-FÖRMAN

Det är inte bara våra bostäder som behöver en Husförman, utan även nationens nyrenoverade klubblokal. Vare sig det är en glödlampa som behöver bytas eller om det är någon som dragit lite för hårt i ett dörrhandtag så är det vår händiga XV-Förman som löser detta.

Har du en verktygslåda som står längst bak i garderoben och ser ledsen ut? Damma av den, släpp fram din inre hantverkare och kontakta vår XV-Förman!

<center>Oskar Ahlborg</center>

Oskar Ahlborg

XV-Förman
<center>Theodor Woelfer</center>

Theodor Woelfer

XV-Förman

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Näringslivsutskottet är utskottet som utvecklar och skaffar nationen kontakter med företag. Det fungerar som länken mellan nationen och näringslivet, och ser till att långsiktighet prioriteras inom nationens arbete. Utskottet arbetar ständigt med att finna nya sätt att göra nationen mer attraktiv och även försöka binda samman utskottets näringslivsarbete under terminen men även terminer i mellan.

Nationen erbjuder företag allt från studentkontakt, plats i mailutskick, tryck på arbetskläder, till exponering på hemsidan, planscher och i samband med våra större arrangemang. Vi arbetar alltid flexibelt i våra företagssamarbeten och finner ständigt nya sätt att gynna företag och på så sätt också nationens arbete. Har du kontakter som kan vara av intresse för nationen eller vill vara med och fixa dessa? Hör gärna av dig till naringsliv@goteborgsnation.com eller på telefon till näringslivsförmännen.

<center>Hanna Södergren</center>

Hanna Södergren

Näringslivsförman
<center>Linnéa Lunden</center>

Linnéa Lunden

Näringslivsförman

KEY ACCOUNT MANAGER

Vår Key Account Managers roll är att överblicka verksamhetens studiecirklar.

<center>William Ramshage</center>

William Ramshage

Key Account Manager